IdétorkaHar varit idétorka några dagar. Soligt och 15 grader varmt säger SMHI. Och så ser det ut så här och är 8-9 grader! Ugh! Dag efter dag!

Vi har fått nya fönster hemma den här veckan. Fint! Och bara två sidor att putsa framöver! Det är grejer det! Och slippa hänga utanpå huset i krokig arm. Yes! Tack killar!

Läser malinshalsobars blogg dagligen. Det känns bra. Igen idétorka där inte! En fördel med det tråkiga vädret är att blommorna står längre.


Här är Islandslökarna jag köpte för ett par år sedan som sponsring för skolresan till Island. Resan har varit men lökarna ger snällt blommor varje år. OCH rådjuren gillar dem inte! Tack för det.

Syrran går slutet på sin nya utbildning och har precis fått jobb för den utbildningen. GRATTIS! Bra gjort och lite, lite tuur

Tröttdag

Tur att det soligt idag för jag är så trött. Hade det varit dåligt väder hade jag varit ännu tröttare!

Igår kom det en massa småplantor. Jättefina! Har satt dem i lite jord för ytterligare drivning innan de ska ut i stora världen. Det kommer nog att bli fint så småningom. Men det dröjerett tag ännu.

Får glädjas åt lite fjolårsbilder så länge.


Födelsedag

Idag för 16 år sedan åkte min dotter, min lilla dotter, till BB med en jättemage! Oj vad nervöst, hon var ju inte stort mer än baby själv! Så följde ett antal nervösa timmar och någon gång tidigt dagen efter, hade babyn kommit. Och det konstiga hade hänt att jag blivit "mormor". Det lät ovant!  

Senare åkte jag ner till BB för att gratulera och titta på mitt barnbarn. Det första som slog mig förutom underverket att det kunnat ske, var att han var så söt och fin. Lika söt som min dotter varit som baby..........Bara några år före!

Sedan har den här lilla babyn vuxit till en egen person, en klok, intelligent, omtänksam, snygg och innerligt älskad dotterson och naturligtvis son och bror.

Jag känner mig inte så gammal! Så hur kunde det gå så fort!

Genvägar

Kan det vara så att jag kan lägga en genväg till malinsblogg så här

IsacHar haft Isac och Malin här idag! Jätteroligt! Stort leende! Fick hjälp av Malin att fixa till bloggen så den blir lite snyggare. Så vad tycks? Är i allafall en bit på väg.
Vilken kämpe hon är, gå med barnvagn både fram och tillbaka till mig! Sportig tjej!
Tack för hjälpen!

Ingen snö......men kallt och BLÅSIGT!Hade tänkt sitta på verandan och ha så här mysigt. Men icke...fick hålla i hatten .....och kaffet. Så tillbaka in till soffan och lite släktforskning. Det går också an...

Hade storfrämmande igår, som var ute och jobbade och slet. Sågade upp den stora ekgrenen som åkte ner i november, lastade och körde traktorn till vedboden! Full fart Sedan smakade det bra med lite saft och bulle.


SNÖ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kan man säga hällsnö? Det är det i alla fall här nu. Aprilväder! Aprilasnö är som fåragö. Ja det må vara att naturen behöver vatten, men jag gör det inte och inte behöver det vara så förbaskat kallt och blåsigt heller! Usch!

Fartminskning

Detta är ungefär känslan idag. Både vädret och humöret. Var in och bytte gipset mot en plaststövel igår. Både bra och dåligt. På plussidan, det går att ta av vid dusch och det kommer att bli bättre om tre veckor när jag får börja gå på det. På minussidan är det större och klumpigare än gipset och begränsar valet av byxor som är möjliga ytterligare. Hmmmm. Vad vädret anbelangar känner jag mig som ett segelfartyg med beslagna segel!

Påskkort från jobbarkompisar

Hej! Sjuklingen fick ett påskkort från jobbarkompisar. Rart! Inte helt bortglömd  ännu! Mailade ett tack!
Har skickat efter en batteridriven brevsprättare till pappa. Han behöver en. Den gamla var utnött! Nu ska det i varje fall dyka ner en ny inom en vecka. Hoppas det blir bra!
Har presentat Isac en egen påskkyckling! Hoppas den ska "falla på läppen" lilla sötsnuten!

Hej nära och kära.

Hej nära och kära!
Det här är mina första trevande försök att ordna en blogg. Moderna tiders dagbok? Men ok, många år tidigare har jag skrivit dagbok. Kan vara kul att pröva detta

RSS 2.0