Island fortsättning
Fantastiskt land, Island! Fast det började lite dåligt! Planet blev försenat vilket innebar att bussen som skulle hämta oss vid flygplatsen hade åkt! Vi fick tag på en trevlig taxiförare som kunde ta oss alla och bagaget. Han var så rar och körde oss till Blå lagunen där vi skulle bada på väg till hotellet. (Det var en upplevelse i sig) Sedan väntade han med bagaget i två timmar och körde oss sedan till hotellet. Det var väl någon mil. Under vägen underhöll han oss som guid och berättade om Island och grejer vi passerade och var jättetrevlig.  

Dagen efter blåste det och regnade och vi for iväg fär vi skulle rida (inte jag) och åka forsränning (inte jag). Det blev lyckat trots vädret och alla var nöjda. Tjejerna blev lite tveksamma när det visade sig att de måste ha våtdräkter och att det fanns en risk att ramla  ur flotten, men allt avlöpte väl och alla var nöjda.  

Vi var också på valsafari (utan valar) och på guidad tur inåt landet. Spännande land. Så var vi ute och åt middag några kvällar. På Island har de en jättebra taxi-service, kommer genast och rymliga bilar och serviceminded.  

Maten är mycket fisk-inriktat och jättegott. Roligt att smaka fisk tillagad på annat sätt än vi gör här i landet. Jättespännande inläggningar, paneringar och kryddningar!

Sista dagen stannade baby Isac och jag på hotellet några timmar medan övriga åkte på jeepsafari uppe i bergen.  

Ja så landade vi i Sverige igen på måndagen, rakt in i sommarvärmen! Det kändes fantastiskt efter det lite kärvare klimatet på Island!


Ett land jag gärna återvänder till!

Kommentarer
Postat av: malin

Japp! Flytväst på. :) Men han sover fint med det däringa nackstödet. Hur var det på jobbet?Kram Dott

2009-06-07 @ 23:20:15
URL: http://wahlshalsobar.blogg.se/
Postat av: malin

Skratt! Näe det tror jag inte! Bäst att vi reder ut det här illa kvickt! Vill ju inte få skäll nästa gång vi ska åka båt för att vi tagit feeel! :)Kolla igen från färjan. ;)Kramar dott

2009-06-09 @ 14:35:11
URL: http://wahlshalsobar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0