SemesterMycket har hänt under dessa veckor. Inte så mycket på bloggen tyvärr. Förlåt, förlåt...
Ja det började med att pionerna blommade för första gången.  De var jättefina ända till det föll 50 mm regn på dem. Sedan var de inte lika fina. Men anemoner och violer , lisor och pelargoner och penséer har blommat ikapp.Och nu blommar linden, helt underbar doft. Kolla in jätteträdet bakom husknuten. Det är säkert 20 meter högt och det lär finnas lika mycket rötter fast det får man ju aldrig bekräftat. Undrar vad det trädet dricker på ett dygn! Bortom linden finns flera stora ekar och tillsammans bildar de en allé och i den växer det så här års litervis med kantareller. Är det inte fantastiskt?Vi letade med ljus och lyckta efter en hund åt Ronja och hittade den mitt i Sverige, tog bilen en mulen dag och åkte och tittade. Det var kärlek vid första ögonkastet och Bingo fick följa med hem.Hundägande innebär också uppfostran, lydnad och socialt umgänge med både andra hundar och människor. Inte så lätt, mycket att tänka på och också att kunna läsa sin hund och skicka rätt signaler till den. Går inte utan lite hjälp och träning.


Så har det varit födelsedagsfirande. Johanna fyllde jämt och blev firad av många. Jättetur med vädret, gott och trevligt.

Kickis Micke fyllde också år och blev firad. Ingen bild därifrån tyvärr. Men vi var dår.Så var vi och firade släktens yngsta, Isac som fyllde ett år. Malin och Ronja har ju en massa bilder och som ni ser fick vi massa gott kaffebröd och tårtor. Här Iréne, Tea och Magnus men också vi övriga försåg oss ordentligt.

Ops! Måste sluta för nu.

Kram, kram

Min vackra hemväg

Dag efter dag, år efter år kör jag denna väg som är sååå vacker, Men som jag sällan tittar på. Och det är synd, se självaDe här bilderna är visserligin tagna ganska sent en kväll, men inte mindre vackra för den skull!

RSS 2.0